"Du borde ha en blogg. Inte en sådan hej bloggisen; utan mer som en tidning. För du har så mycket bra att säga och tipsa om."

Inom loppet av tre(3) timmar har två kompisar sagt till mig att jag borde blogga. Dessutom sa de båda att jag borde blogga om de sakerna jag redan bloggar om på denna blogg. Och nej, de sa de inte på ett sådant sätt så att de visste om denna blogg och bara ville att jag skulle erkänna.
 
Den ena sa det efter ha sett min guide till bästa mjölkfria mjölkarna på min Instagram: "Du borde ha en blogg. [...] Så du kan dela med dig av fler sådana här bra tips.". Och den andra sa att jag borde dela med mig av mitt liv: "Du gör så mycket bra. Du pluggar, du tränar, du håller koll på allting. Men samtidigt mår du dåligt. Du kan liksom visa att det är helt okej. Förstår du?" 
 
Två helt olika kompisar som har lärt känna mig under helt olika perioder av mitt liv. Men båda enade om att jag borde blogga. Och ändå sitter jag här och har inte uppdaterat bloggen på 2,5 veckor för att jag har presentationsångest och skäms över att blogga. Fan. 
 
 
Neamdring, Tankar | |
#1 - - Sofie:

& här är en till!
Inte en kompis dock men man kan ju önska. Du inspirerar mig så sjukt mycket, så fort jag tappar drivet i skolan klickar jag in här, blir lite upplyst och sen har jag lust att kunna saker igen!
Tack!

Svar: Alltså söta du! <3 <3 <3 Tack så jättemycket, jag blev jätteglad av denna kommentaren. Kram <3
neamdring.blogg.se

#2 - - Ulrika:

Snubblade in på din blogg häromdagen och tycker så himla mycket om den! Vet inte hur jag ska säga detta utan att låta dryg men den påminner mycket om något jag hade kunnat skriva när jag var "i din ålder". (Låter som jag är sjukt gammal och du himla ung vilket förstås inte stämmer, jag är 23 :P). Jag var också duktig och engagerad och brydde mig på massa sätt men samtidigt tog jag på mig för mycket, hade extrem prestationsångest och var helt ärligt riktigt nere och mådde skit många gånger. men det gick himla bra för mig i livet sen - det kan bli så mycket bättre, man håller kvar i allt det fantastiska man har men dämpar den där ångesten lite när hjärnan utvecklas ännu mer. Ska definitivt fortsätta läsa här inne hur som helst! Uppdatera när du känner att du orkar och kan och ta hand om dig <3

Svar: Herregud vad jag blev glad! Tack, tack, tack <3 Och ja, jag har också en extrem prestationsångest. Men jag försöker släppa den: Tack så hemskt mycket för att du skrev denna kommentaren. Tack! <3
neamdring.blogg.se

Upp