"Du borde ha en blogg. Inte en sådan hej bloggisen; utan mer som en tidning. För du har så mycket bra att säga och tipsa om."

Inom loppet av tre(3) timmar har två kompisar sagt till mig att jag borde blogga. Dessutom sa de båda att jag borde blogga om de sakerna jag redan bloggar om på denna blogg. Och nej, de sa de inte på ett sådant sätt så att de visste om denna blogg och bara ville att jag skulle erkänna.
 
Den ena sa det efter ha sett min guide till bästa mjölkfria mjölkarna på min Instagram: "Du borde ha en blogg. [...] Så du kan dela med dig av fler sådana här bra tips.". Och den andra sa att jag borde dela med mig av mitt liv: "Du gör så mycket bra. Du pluggar, du tränar, du håller koll på allting. Men samtidigt mår du dåligt. Du kan liksom visa att det är helt okej. Förstår du?" 
 
Två helt olika kompisar som har lärt känna mig under helt olika perioder av mitt liv. Men båda enade om att jag borde blogga. Och ändå sitter jag här och har inte uppdaterat bloggen på 2,5 veckor för att jag har presentationsångest och skäms över att blogga. Fan. 
 
 
Neamdring, Tankar | | 2 kommentarer |
Upp