En lista med roligheter och tips

Heeeej! Jag har väldigt mycket i skolan just nu. Dock på ett bra sätt. För vi håller på med saker som jag faktiskt tycker är jätteintressant och lärorikt. På svenskan skriver jag en bokanalys, på naturkunskapen om Oatlys hållbara utveckling och på engelskan pratar vi om "school shootings in American schools". Jag insåg att det inte lät så intressant :-) Men skolan är SÅ mycket lättare och roligare om en gillar vad en gör. Och gör en inte det kan en alltid inbilla sig det! Idag tänkte jag dela med mig av både boktips, goda teer och en bild som nog kommer ge er ett gott skratt.


Bokrean har börjat! Gå in i närmsta bokhandel eller klicka hem en bok (eller fler) på nätet. Väl spenderade pengar! Extra tips: Onlinebutikerna Bokus och Alibris är alltid mycket billigare än i en fysisk butik.
 
Dear Hank & John (podcast): Jag har tidigare tipsat om Crash Course (*klick*) som är gjord av bröderna Hank och John Green. Men de har även en podcast som de svarar på frågor i. Allt ifrån frågor om planeten Mars till sociologiska frågor. Väldigt lärorikt och roligt. 
 
 
Denna tweeten måste jag dela med mig av. 
 
Få de bästa nyheterna direkt mailen. Jag försökt att understrycka flera gånger hur viktigt det är att läsa nyheter. Och häromdagen insåg jag att en kan dagligen få ett mail från The Guardian fylld med det senaste dygnets bästa nyehter. Klicka bara: HÄÄÄR Förövrigt är The Guardian min favoritsite för internationella nyheter. Snygg journalistik, relevanta ämnen och intressanta disskusioner i kommentarsfältet. 
→ Vitt te! Jag trodde att vitt te var typ... vakuum? Och jag trodde även att grönt te var snällt mot magen. Men ack så fel jag hade. Min dietist ratade grönt te och fick mig att börja dricka vitt te. Vilket är jättegott, i alla fall i dessa två smaker; vanilj och hallon. Helt koffeinfritt, som faktiskt inte ens grönt te är. Perfekt att dricka när du kopplar av från studier och jobb (hint, hint) innan du går och lägger dig :-) 
 
Bok, film och podcast, Tips | |
Upp